Social Search Network - Connect, Share, Discuss, Grow
The non-profit collective search engine & social network - Est 2004

Date Posted: 2017-05-08 Author: activesoft Blog: Default Viewed: 852 Comments: 0 print

Piese moto la cele mai bune preturi - Unimotors.ro

Unimotors este optiunea ideala pentru a cumpara online cele mai bune piese moto, piese pentru ATV-uri, dar si piese pentru scutere.

Preturile sunt pentru toate buzunarele

Intrand pe unimotors.ro vei vedea ca piesele moto comercializate aici au preturi variate, pentru toate buzunarele. Magazinul contine mii de piese si accesorii, din toate categoriile, de la componente care fac parte din sistemul de franare, electrice, electronice, filtre, pana la piese care intra in componenta motorului sau care tin de transmisie. De asemenea, gasesti si accesorii si echipamente moto. Este un mod simplu prin care poti sa faci cumparaturile, fara sa mai fie nevoie sa iei la pas magazinele.

Pe site sunt si o sumedenie de promotii, ceea ce inseamna ca piesele aflate in momentul respectiv la promotie beneficiaza de reduceri de pret considerabile.

Toate acestea le poti cumpara de acasa!

Toate aceste piese le poti cumpara facand comanda de acasa sau de la birou, in pauza de masa ori cand prinzi un moment liber. Cumparaturile online vin in ajutorul celor pentru care timpul a devenit o problema.
Piesle cumparate de la Unimotors.ro beneficiaza si de certificat de garantie, insa in anumite conditii. Astfel, vanzatorul poate sa anuleze garantia daca piesa cumparata nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat, daca s-a stricat din cauza unui montaj incorect sau deoarece a fost montata impreuna cu piesele conexe uzate, defecte sau modificate, daca piesa cumparata nu a fost identificata corect, daca motocicleta, scuterul, atv-ul sau quad-ul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice), dar si daca piesele prezinta urme de lovituri. Astfel, pentru a fi acordata garantia piesei respective, este important ca toate aceste conditii sa fie respectate! Unimotors a fost infiintata in anul 1996, avand o experienta vasta in domeniul comercializarii de accesorii si piese pentru motociclete. De aceea noi ii recomandam cu incredere maxima![
0
]
PREVIOUS || NEXT
Number of Comments Posted: 0


Visiting: activesoft
Advertising
All Anoox free services are Advertising supported. Please support our Advertisers by visiting their Site and supporting them.
Ad: Success-n-Marketing Agenc
Successful Marketing Tools for
anyone... you can now play
with the big boys!